Muurdecoratie

Wij bieden de volgende materialen aan voor onze muurdecoratie: Akoestische panelen, Aluminium panelen, Canvas muurdecoratie, Dibond platen, Plexiglas en Tuincanvas. Alle materialen zijn zeer geschikt voor binnen. Mocht je het toch liever buiten willen bevestigen, kies dan voor een dibond plaat, aluminium plaat, plexiglas of tuincanvas.

Martin Podt

Digital Art

Schotse Hooglander

Natuur

Strand

Muurdecoratie strand met keuze uit unieke foto’s

Het strand is iets waar veel mensen rust vinden en die zij koppelen aan even een weekendje weg of op vakantie. Dit gevoel dagelijks hebben zou ideaal zijn, alleen is dat lastig als je niet in de buurt van het strand woont. Gelukkig weten wij daar bij Opjewallie wel raad mee. Prachtige muurdecoratie van stranden voor aan je muur! Met het strand haal je de natuur in je woning en creëer je een rustgevend gevoel. Of je nou een landelijk, scandinavisch, botanisch of minimalistisch interieur hebt onze collectie muurdecoratie botanisch past er bij:

Muurdecoratie strand met keuze uit een ruim assortiment

Een dag op het strand is een moment van rust en even weg van de dagelijkse gang van zaken. Je kunt er volop van genieten. Met onze foto’s van het strand proberen wij dit gevoel in je woning te creëren. Onze strandfoto’s zijn beschikbaar op de volgende materialen: akoestische panelen, aluminium panelen, canvas muurdecoratie, dibond platenplexiglas en tuincanvas.

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Sluiten ✕

Populair

Thema Muurdeco

Ruimte

Compositie

Kleur

Hulp nodig?