Eigen Foto

Het kan zo zijn dat je een eigen beeld hebt dat je graag op één van onze aangeboden materialen wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld een trouwfoto, familiefoto of een eigen natuurfoto. Bij ons is bijna alles wel mogelijk! Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via de chat (rechtsonder) of door te klikken op ‘Vraag jouw eigen foto aan!’. Wij helpen je graag.

Vraag jouw eigen foto aan

  Afwijkend formaat

  Het kan zo zijn dat je een eigen beeld op één van onze muurdecoratie materialen of behang wilt aanschaffen maar deze niet beschikbaar is in het formaat dat jij voor ogen hebt. Wij denken graag met je mee, je kunt ons bereiken via de chat (rechtsonder) of door je contactgegevens achter te laten via ‘Vraag jouw maatwerk aan!’. Samen komen wij vast tot een oplossing.

  Let op: Bestellingen op maat en in een afwijkend formaat kunnen niet geretourneerd worden.

  Vraag jouw maatwerk aan!

   Hulp bij inspiratie

   Vind jij het lastig om te visualiseren hoe jouw gekozen beeld in jouw interieur staat? Dat is volkomen normaal en wij helpen jou daar graag bij. Als jij je beeld hebt uitgekozen stuur dan een foto van je interieur via de chat of via het formulier ‘Vraag jouw inspiratie aan!’ en geef daarbij aan welk beeld jij graag wilt zien in jouw interieur. Wij photoshoppen het gekozen beeld in jouw interieur zodat je een weloverwogen keuze kunt maken!

   Vraag jouw inspiratie aan

    Veilig betalen

    Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

    Gratis verzending

    Al onze producten worden gratis verzonden!

    Levertijd

    Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

    Icoon

    WebwinkelKeur

    Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

    14 dagen retour

    Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

    LiveChat

    Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

    Menu