Blind ophangsysteem

geeft je Opjewallie een zwevend effect

Blind ophangsysteem
Een beeld van botanische bloemen in roze en blauw

Met ons blind ophangsysteem hang jij je muurdecoratie aluminium panelen, dibond platen en plexiglas eenvoudig aan jouw muur. Het frame is niet zichtbaar en daardoor komt je beeld aan jouw muur tot leven. Het vierkante frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een profieldikte van 1,8 cm. Met de dubbelzijdige tape plak je het profiel aan de achterkant van jouw beeld vast.

Kies je voor een licht gekleurd beeld op plexiglas in combinatie met dit ophangsysteem dan is het goed om te weten dat wanneer er veel lichtinval in een ruimte is, het plexiglas kan doorschijnen. Hierdoor kan het ophangsysteem op plexiglas licht zichtbaar worden.

Hoe monteer ik een blind ophangsysteem?

Het ophangsysteem monteer je met een wandhanger. Afhankelijk van de grootte van het paneel, monteer je om de 50 cm een wandhanger. Je ontvangt de wandhangers bij je bestelling, zonder schroeven en pluggen. Het is goed om te weten dat het ophangsysteem los van jouw Opjewallie wordt geleverd. Het kan zo zijn dat jouw Opjewallie en het ophangsysteem niet op dezelfde dag worden geleverd. Gelukkig wel binnen 5 werkdagen.

Bekijk Opjewallies met een blind ophangsysteem

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Hulp nodig?