Opjewallie

Het team van Opjewallie

Over ons

Wij zijn Opjewallie.nl, een bedrijf dat is opgericht in 2020 door vier vrienden die elkaar al sinds de kindertijd kennen. Met onze bijzondere, sprekende, unieke en vooral tijdloze beelden willen wij graag een stukje geluk brengen aan alle mensen met een woning in Nederland.

Wat wij willen bereiken is dat Opjewallie een begrip wordt wanneer je iets unieks op je muur wilt hebben. Ons doel is om beelden aan te bieden waarbij wij jullie een verhaal kunnen vertellen, een verhaal die jullie weer kunnen doorvertellen. Wat denk je bijvoorbeeld van een Afrikaanse olifant die zwemt in de zee en zijn slurf als snorkel gebruikt? Of een zwemmende ijsbeer met niets dan zee om zich heen. 

Onze beelden

Wij bieden een enorme variatie beelden aan in muurdecoratiebehang en muurcirkels. Wij hebben beelden voor ieder interieur en elke smaak en bieden deze aan in verschillende materialen. Voor ieder wat wils! Onze beelden zijn bijzonder, sprekend, uniek, tijdloos en ze vertellen een verhaal. Deze beelden leveren wij alleen in hoge kwaliteit zodat de beelden tot hun recht komen op jouw muur. 

Eigen beelden

Mocht het zo zijn dat je zelf een beeld hebt waarvan jij denkt dat deze perfect in ons aanbod past of wanneer je zelf een beeld hebt die je op één van onze materialen wilt laten afdrukken dan horen wij dat graag! Neem contact op met ons via de chat of via het formulier. Op Maat is voor ons namelijk geen enkel probleem en wij zien altijd wel een oplossing.

Wij hopen dat onze beelden binnenkort bij jou Opjewallie komen te hangen en zien graag een foto ervan tegemoet!

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Menu