Veelgestelde vragen

Wanneer je een beschadigd product hebt ontvangen verzoeken wij je om dit te melden via info@opjewallie.nl. Wij verzoeken je om in deze e-mail een aantal foto’s van de beschadiging mee te sturen. Nadat wij de foto’s hebben ontvangen en door ons is vastgesteld dat de beschadigingen buiten de schuld van jou als klant zijn voorgevallen wordt de order opnieuw in productie gezet en ontvang je het nieuwe product binnen 5 werkdagen.

Wij maken gebruik van DHL en PostNL als onze partners voor het verzenden van de producten. Ons doel is om alle producten binnen 5 werkdagen bij je te bezorgen. Mocht het langer duren of wil je graag weten wat de huidige status van je bestelling is neem dan contact met ons op via de chat of via info@opjewallie.nl.

In onze webshop hebben wij verschillende handleidingen staan waar je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je onze beelden ophangt. Kijk hiervoor op: https://opjewallie.nl/ophangsystemen/

Onze producten worden binnen Nederland gratis verzonden.

Nee, wij verzenden niet naar het buitenland.

Nee, momenteel werken wij niet samen met resellers, wij staan wel altijd open voor samenwerkingen. Wil je meer informatie? Kijk op: https://opjewallie.nl/klantenservice/samenwerken/.

De prijzen zijn allemaal inclusief BTW.

Bij ons kun je betalen met iDEAL, PayPal, ApplePay en Creditcard.

Nee, je kunt je bestelling niet volgen. Wel geven wij je per e-mail de verwachte bezorg datum door en houden wij je op de hoogte.

Je kunt ons natuurlijk ook bereiken voor maatwerk, wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via maatwerk@opjewallie.nl.

Wil je een bestelling retourneren? Je hebt bij Opjewallie 14 dagen bedenktijd, binnen deze tijd dien je de retourzending bij ons aan te melden, kijk voor meer informatie op: https://opjewallie.nl/klantenservice/retourneren/.

Natuurlijk hopen wij dat alles vlekkeloos verloopt maar wij begrijpen ook dat niet alles 100% foutloos verloopt, mocht je nou onverhoopt een klacht hebben dan horen wij dit graag! Kijk voor meer informatie op https://opjewallie.nl/klantenservice/klachten/.

Heb je verder nog vragen?

Bel ons:

06 131 687 24

Mail ons:

Info@opjewallie.nl

Chat met ons:

rechtsonder in het chatvenster

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Hulp nodig?