Naadloos behang

Wij bieden de volgende materialen aan voor onze Naadloos behang: Walltex Pro, Sanotex of Airtex. Alle materialen zijn zeer geschikt voor binnen.

Behang kunst

Behang Vintage

Behang natuur

Behang jungle

Thema

Populair

Compositie

Kleur

Naadloos behang

Een groot assortiment aan naadloos behang

Om iedereen te voorzien van een prachtige muur hebben wij bij Opjewallie een groot assortiment aan naadloos behang. Bij Opjewallie vind je de volgende categorieën voor behangprints: Botanisch, Dag en nacht, Dieren, Donker, Katachtigen, Kunst, Vogels, Natuur, Olifanten, Vintage, Zwart wit en Behangprint.

Een ruime keuze aan materialen

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere prijsklasse een aanbod is. Om deze reden hebben wij er dan ook voor gekozen om meerdere materialen aan te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere aanbieders waar je vaak maar de keuze hebt uit één soort naadloosbehang. Zo hopen wij bij Opjewallie dat wij iedereen een eerlijke kans geven om een prachtige stuk behang te kopen. Wij bieden de volgende soorten naadloos behang aan: Naadloos behang Airtex, Naadloos behang Sanotex en Naadloos behang WalltexPro.

Behang in allerlei soorten formaten

Aansluitend op ons uitgebreide assortiment aan afbeeldingen en materialen hebben wij er ook voor gekozen om onze afbeeldingen en materialen aan te bieden in allerlei soorten formaten. Onze standaard formaten zijn: 140×200, 160×250, 160×270, 250×250, 270×270, 320×250, 320×270, 400×250 en 400×270. Wij begrijpen dat behang vaak maatwerk is en daarom kunnen wij jouw afbeelding leveren tot wel een prinsbreedte van 12 meter! Neem contact met ons op via maatwerk.

Naadloos behang voor in alle ruimtes

Je bent er nu inmiddels achter dat er bij Opjewallie eigenlijk voor iedereen wel een mogelijkheid is door de vele afbeeldingen, materialen en formaten. Wij hebben daarnaast ook nagedacht over waar jullie als onze klanten nou belang bij hebben. Daardoor hebben wij gekozen om ons niet alleen te richten op naadloos behang voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de kinderkamer of in de badkamer. Ook hebben wij behang voor in je kantoor, wachtruimte, recreatiewoning, atelier, zorginstelling en ga zo maar door.

Bij Opjewallie gratis verzending

Om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij er bij Opjewallie voor gekozen om de verzendkosten voor onze rekening te nemen.

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Sluiten ✕

Populair

Thema Muurdeco

Thema naadloos behang

Ruimte

Compositie

Kleur

Hulp nodig?