Muurdecoratie

Wij bieden de volgende materialen aan voor onze muurdecoratie: Akoestische panelen, Aluminium panelen, Canvas muurdecoratie, Dibond platen, Plexiglas en Tuincanvas. Alle materialen zijn zeer geschikt voor binnen. Mocht je het toch liever buiten willen bevestigen, kies dan voor een dibond plaat, aluminium plaat, plexiglas of tuincanvas.

Martin Podt

Digital Art

Schotse Hooglander

Natuur

Thema

Populair

Compositie

Kleur

Muurdecoratie

Een groot assortiment aan muurdecoratie

Om iedereen te voorzien van een prachtige muur hebben wij bij Opjewallie een groot assortiment aan muurdecoratie. Bij Opjewallie vind je de volgende categorieën aan wanddecoratie: Botanisch, Dag en nacht, Dieren, Donker, Katachtigen, Kunst, Martin Podt, Natuur, Olifanten, Vintage, Vogels en Zwart wit.

Een ruime keuze aan materialen

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere prijsklasse een aanbod is. Om deze reden hebben wij er dan ook voor gekozen om meerdere materialen aan te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere aanbieders waar je vaak maar de keuze hebt uit één materiaal. Zo hopen wij bij Opjewallie dat wij iedereen een eerlijke kans geven om een prachtige wanddecoratie aan te kopen. Wij bieden de volgende materialen aan voor onze muurdecoratie: Akoestische panelen, Aluminium panelen, Canvas muurdecoratie, Dibond platen, Plexiglas en Tuincanvas. Alle materialen zijn zeer geschikt voor binnen. Mocht je het toch liever buiten willen bevestigen, kies dan voor een dibond plaat, aluminium plaat, plexiglas of tuincanvas.

Posters in allerlei soorten formaten

Aansluitend op ons uitgebreide assortiment aan afbeeldingen en materialen hebben wij er ook voor gekozen om onze afbeeldingen en materialen aan te bieden in allerlei soorten formaten. Onze standaard formaten zijn: 60×40, 70×50, 90×60, 100×70, 100×75, 120×80, 100×150 en 120×180. Mocht je formaat hier niet tussen zitten dan is dit geen enkel probleem, via ons maatwerk kunnen wij bijna elk formaat wel voor je verwezenlijken.

Een ruime keuze aan ophangsystemen

Nu je de keuze hebt gemaakt voor een muurdecoratie qua afbeelding, materiaal en formaat is er nog iets waarvoor je een keuze kan maken en dat is het ophangsysteem. Wij hebben er bij Opjewallie voor gekozen om jou de keus te geven hoe jij je nieuwe Opjewallie wilt gaan ophangen. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende ophangsystemen: RVS afstandhouders, Ophangplaten en Blind ophangsysteem.

Muurdecoraties voor in alle ruimtes

Je bent er nu inmiddels achter dat er bij Opjewallie eigenlijk voor iedereen wel een mogelijkheid is door de vele afbeeldingen, materialen en formaten. Wij hebben daarnaast ook nagedacht over waar jullie als onze klanten nou belang bij hebben. Daardoor hebben wij gekozen om ons niet alleen te richten op muurdecoratie voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de tuin, in de kinderkamer of in de badkamer. Ook hebben wij wanddecoratie voor in je kantoor, wachtruimte, recreatiewoning, atelier, zorginstelling en ga zo maar door.

Bij Opjewallie gratis verzending en ophangsysteem

Om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij er bij Opjewallie voor gekozen om de verzendkosten en het ophangsysteem voor onze rekening te nemen. Dat betekent dus gratis verzending en een gratis ophangsysteem bij Opjewallie.

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Sluiten ✕

Populair

Thema Muurdeco

Thema naadloos behang

Ruimte

Compositie

Kleur

Hulp nodig?