Muurcirkels

Onze muurcirkels worden geleverd op Dibond platen en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Martin Podt Cirkel

Goud Blauw cirkel

Natuur Cirkel

Oude Meesters

Thema

Populair

Kleur

Muurcirkels

Een groot assortiment aan muurcirkels

Om iedereen te voorzien van een prachtige muur hebben wij bij Opjewallie een groot assortiment aan ronde wanddecoratie / muurcirkels. Bij Opjewallie vind je de volgende categorieën aan wandcirkels: Martin Podt, Moderne Abstracte Kunst, Digital Art, Natuur, Schotse Hooglander en Oude Meesters.

Muurcirkels op Dibond

Wij vinden het belangrijk dat onze muurcirkels van hoge kwaliteit zijn en dat wij kunnen bouwen op het materiaal. Om deze reden hebben wij dan ook gekozen om onze muurcirkels alleen op Dibond platen aan te bieden. Voorheen boden wij onze muurcirkels ook aan op de volgende materialen: Aluminium panelen, Muursticker en Plexiglas, mocht je graag een muurcirkel op één van deze materialen willen bestellen neem dan contact met ons op via info@opjewallie.nl.

Onze Dibond platen zijn geschikt voor zowel buiten als binnen :).

Muurcirkels in allerlei soorten formaten

Aansluitend op ons uitgebreide assortiment muurcirkels hebben wij er ook voor gekozen om onze afbeeldingen en materialen aan te bieden in allerlei soorten formaten. Onze standaard formaten zijn: 40cm, 60cm, 80cm, 100cm, 120cm en 140cm. Mocht je formaat hier niet tussen zitten dan is dit geen enkel probleem, via ons maatwerk kunnen wij bijna elk formaat wel voor je verwezenlijken.

Een ruime keuze aan ophangsystemen

Wij hebben er bij Opjewallie voor gekozen om de beste keus voor jouw te maken qua ophangsysteem. Na veel testen en onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat voor onze muurcirkels een Zelfklevend ophangplaatje de beste optie is voor onze Dibond platen. Dit ophangplaatje wordt gratis bij de muurcirkel geleverd.

Wandcirkels voor in alle ruimtes

In onze collectie tref je allerlei soorten wandcirkels aan, zo zijn er ook veel verschillende stijlen te vinden. Je bent er nu inmiddels achter dat er bij Opjewallie eigenlijk voor iedereen wel een mogelijkheid is door de vele afbeeldingen, materialen en formaten. Wij hebben daarnaast ook nagedacht over waar jullie als onze klanten nou belang bij hebben. Daardoor hebben wij gekozen om ons niet alleen te richten op muurdecoratie voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de tuin, in het kantoor, in de kinderkamer of in de badkamer. Ook hebben wij wandcirkels voor in de wachtruimte, recreatiewoning, atelier, zorginstelling en ga zo maar door.

Bij Opjewallie gratis verzending en ophangsysteem

Om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij er bij Opjewallie voor gekozen om de verzendkosten en het ophangsysteem voor onze rekening te nemen. Dat betekent dus gratis verzending en een gratis ophangsysteem bij Opjewallie.

Veilig betalen

Betaal makkelijk en snel met iDEAL of PayPal!

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis verzonden!

Levertijd

Ontvang jouw Opjewallie binnen 5 werkdagen!

Icoon

WebwinkelKeur

Bij Opjewallie winkel je vertrouwd met het keurmerk van WebwinkelKeur.

14 dagen retour

Niet tevreden met je aankoop? Bij ons geldt binnen 14 dagen retour!

LiveChat

Heb je een vraag? Stel je vraag via onze Live Chat (rechtsonderin)!

Sluiten ✕

Populair

Thema Muurcirkels

Ruimte

Kleur

Hulp nodig?