Muurcirkels

Muurcirkels

Productcategorieën

Sorteren

Een groot assortiment aan muurcirkels

Om iedereen te voorzien van een prachtige muur hebben wij bij Opjewallie een groot assortiment aan ronde wanddecoratie of muurcirkels. Bij Opjewallie vind je de volgende categorieën aan wandcirkels: Martin Podt, Moderne Abstracte Kunst en Oude Meesters.

Ruime keuze aan materialen

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere prijsklasse een aanbod is. Om deze reden hebben wij er dan ook voor gekozen om meerdere materialen aan te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere aanbieders waar je vaak maar de keuze hebt uit één materiaal. Zo hopen wij bij Opjewallie dat wij iedereen een eerlijke kans geven om een prachtige muurcirkel aan te kopen. Wij bieden de volgende materialen aan voor onze wandcirkel: Aluminium panelen, Dibond platen, Plexiglas en Behangcirkel. Alle materialen zijn zeer geschikt voor binnen. Mocht je het toch liever buiten willen bevestigen, kies dan voor een dibond plaat, aluminium plaat of plexiglas.

Muurcirkels in allerlei soorten formaten

Aansluitend op ons uitgebreide assortiment muurcirkels hebben wij er ook voor gekozen om onze afbeeldingen en materialen aan te bieden in allerlei soorten formaten. Onze standaard formaten zijn: 40cm, 60cm, 80cm, 100cm, 120cm en 100cm. Mocht je formaat hier niet tussen zitten dan is dit geen enkel probleem, via ons maatwerk kunnen wij bijna elk formaat wel voor je verwezenlijken.

Een ruime keuze aan ophangsystemen

Nu je de keuze hebt gemaakt voor een muurcirkel qua afbeelding, materiaal en formaat is er nog iets waarvoor je een keuze kan maken en dat is het ophangsysteem. Wij hebben er bij Opjewallie voor gekozen om jou de keus te geven hoe jij je nieuwe Opjewallie wilt gaan ophangen. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende ophangsystemen voor je wandcirkel: RVS afstandhouders, Ophangplaten en Blind ophangsysteem.

Wandcirkels voor in alle ruimtes

In onze collectie tref je allerlei soorten wandcirkels aan, zo zijn er ook veel verschillende stijlen te vinden. Je bent er nu inmiddels achter dat er bij Opjewallie eigenlijk voor iedereen wel een mogelijkheid is door de vele afbeeldingen, materialen en formaten. Wij hebben daarnaast ook nagedacht over waar jullie als onze klanten nou belang bij hebben. Daardoor hebben wij gekozen om ons niet alleen te richten op muurdecoratie voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de keuken, in de kinderkamer of in de babykamer. Ook hebben wij wandcirkels voor in je kantoor, wachtruimte, recreatiewoning, atelier, zorginstelling en ga zo maar door.

Bij Opjewallie gratis verzending en ophangsysteem

Om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij er bij Opjewallie voor gekozen om de verzendkosten en het ophangsysteem voor onze rekening te nemen. Dat betekent dus gratis verzending en een gratis ophangsysteem bij Opjewallie.

Menu